Welkom op paardentrailerhuren.nl,

Ik ben Geert van Rijn, 36 jaar, gelukkig getrouwd en troste vader van een zoon en dochter. Naast ons familiebedrijf “Zorgboerderij De Boerderijn” heb ik een verhuurbedrijf voor paardentrailers en aanhangwagens.

In januari 2018 ben ik gestart met www.paardentrailerhuren.nl, maar ik ben zeker niet nieuw in deze wereld. Ik verhuur al sinds 2006 paardentrailers en verzorgde ruim 10 jaar paardentaxi ritten door heel het land via www.geertvanrijn.nl

Bij mij kunt u terecht voor het huren van diverse soorten en maten trailers, met een steeds weer groeiend assortiment. In de toekomst investeer ik naast de gangbare trailers in trailers waar extra vraag naar is zoals: extra hoge trailers,  trailers met voorlosser(vooruitgang), koetsentrailers/mentrailers en trailers met diversen speciale aanpassingen. Hiermee hoop ik u en vele paardenliefhebbers van dienst te kunnen zijn.

Ik ben gevestigd in Zoeterwoude wat mooi centraal in de randstad is gelegen bij diverse grote wegen waardoor ik goed bereikbaar ben.

Service is bij mij altijd persoonlijk, van de reservering tot de hulp bij het aan en afkoppelen van de trailer, u heeft altijd met 1 persoon te maken. Ik help u graag zo goed mogelijk op weg.

Heeft u vragen? U kunt mij van maandag t/m zaterdag bereiken per telefoon op via de mail.

Graag tot snel.

Vriendelijke groet,

Geert van Rijn
info@paardentrailerhuren.nl
0628172437

Contact

Not readable? Change text. captcha txt