Over ons

Welkom op paardentrailerhuren.nl,

Ik ben Geert van Rijn, 30 jaar, gelukkig getrouwd en troste vader van een zoon. Naast ons familiebedrijf zorgboerderij “De Boerderijn” heb ik een verhuurbedrijf voor paardentrailers, paardentaxi’s, aanhangwagens en gereedschappen voor tuinaanleg/onderhoud. www.geertvanrijn.nl .

In januari 2018 ben ik gestart met de specialisatie www.paardentrailerhuren.nl, maar ik ben zeker niet nieuw in deze wereld. Ik verhuur al ruim 11 jaar paardentrailers en verzorg alweer 10 jaar paardentaxi ritten door heel het land.

Bij mij kunt u terecht voor het huren van diverse soorten en maten trailers, met een steeds weer groeiend assortiment. In de toekomst investeer ik naast de gangbare trailers in trailers waar extra vraag naar is zoals: een extra hoge trailer voor de steeds groter wordende paarden, koetsentrailers om lekker met paard en wagen weg te kunnen en trailers met voorlosser voor de paarden die laad/los problemen hebben. Hiermee hoop ik u en vele paardenliefhebbers van dienst te kunnen zijn.

Ik ben gevestigd in Zoeterwoude wat mooi centraal in de randstad is gelegen bij diverse grote wegen waardoor ik goed bereikbaar ben.

Service is bij mij altijd persoonlijk, van de reservering tot de hulp bij het aan en afkoppelen van de trailer, u heeft altijd met 1 persoon te maken. Ik help u graag zo goed mogelijk op weg.

Heeft u vragen? Schroom niet u kunt mij dagelijks persoonlijk bereiken per telefoon op via de mail.

Graag tot snel.

Vriendelijke groet,

Geert van Rijn
info@paardentrailerhuren.nl
0628172437